2. Til cykling, du har brug for en cykel, der passer til dig. Passer nemt i en lomme og er det perfekte tilbehør til fester, koncerter og festivaler. Hjelme reduceret øvre ansigt bløddelsskader med 33% (95% CI, 30%-36%), men denne beskyttelse faldt til 21% (95% CI, 16% -26%) midtersiden (figur 2). Hjelme gav ingen beskyttelse mod bløddelsskader i den nederste del af ansigtet. I Tyskland viste en prospektiv undersøgelse af mekanismer for hovedskader hos hjelmbeskyttede motorcyklister, at det nederste ansigt oplevede den højeste procentdel af personskader.7 Joseph et al8 undersøgte 6267 patienter med intrakranielle blødninger fra NTDB og rapporterede en reduktion på 13 % i mandibularfrakturer med hjelmbrug, men dette resultat var ikke statistisk signifikant (OR, 0,87; 95% CI, 0,70-1,05).8 I modsætning , Stier et al9 undersøgt 5350 cykel styrt og rapporterede en 4-fold risiko for mandibulære frakturer med hjelm brug, men observerede ikke væsentligt beskyttende virkninger til maxilla, kredsløb, nasal, eller zygomatic knogler.

Vores resultater yderligere beskrive risikoreduktion til den nedre ansigt fraktur med kun 21%. Cochrane Review gik ind for udvikling og brug af cykelhjelme med hagebeskyttelse. En fuld ansigt hjelm dækker hele hovedet, med en bageste, der dækker bunden af kraniet, og en beskyttende sektion over forsiden af hagen. Svar: Aftalt Uden tvivl, det virkelige problem for cyklister (og fodgængere) er vores kærlighedsaffære med bilen og afhængigheden af det til transport, og den tilsvarende prioritet til at forbedre vejnettet af regeringen over alternative former for transport. Denne undersøgelse analyserer ansigtsskade mønstre fra cykel styrt rapporteret til NTDB i hele USA over en 5-årig periode.

Siden den første kommercielt succesfulde cykelhjelm, en polystyren-foret hård shell, blev udgivet i 1975, har de fleste cykelhjelm design ikke tilføjet betydelig beskyttelse af ansigtet. 14 I øjeblikket fastsætter Consumer Product Safety Commission cykelhjelmstandarder i USA. Code of Federal Regulations rapporterer, at formålet med de offentliggjorte retningslinjer er at “reducere sandsynligheden for alvorlig skade og død for cyklister som følge af virkninger på hovedet.” Definitionen af en cykelhjelm rapporteret i koden er “en anordning beregnet til at yde beskyttelse mod hovedskader, mens ridning en cykel.” 15 De regler og standarder for cykelhjelme, der trådte i kraft den 10 marts 1999, overveje perifere syn, hjelm stabilitet på bærerens hoved, og indvirkning dæmpning test. Hjelm design og konstruktion standarder er ikke obligatorisk; Derfor opfylder en række hjelme ikke disse standarder og vil ikke tilbyde tilstrækkelig skadesbeskyttelse under et styrt.

Hjelm design og pasform er faktorer at overveje, fordi effektiviteten af hjelmen er afhængig af dens evne til at dække de udpegede kropsdele. Men, som vist i vores undersøgelse, ansigtsskader forekommer med hastigheder svarende til dem af hovedskade, høvding cykelhjelm (cykelairbag.dk) og hjelmens beskyttende evne aftager for midten og nedre ansigt. Vi håber, at anerkendelse af den begrænsede beskyttelse af cykelhjelmen i ansigtet kan gøre det muligt for nogle cykelhjelmbrugere at søge yderligere ansigtsbeskyttelse. Selv om hovedskader kan være ødelæggende, ansigtsskader også føre til et væld af alvorlige komplikationer, herunder facial deformitet, tab af facial sensation, motorisk dysfunktion af tygge og smilende, synsnedsættelse, og finansielle og psykologiske stressfaktorer.

Især skæmmende ansigtsskader forårsage angst og depression. Resultaterne viste, at angst og depression score var højere hos patienter med skæmmende skader sammenlignet med dem med nondisfiguring skader.12 Der er også en medicinsk system byrde forbundet med ansigtsskade. Forbindelsen mellem hjelm brug og ISS score blev også beregnet og præsenteres med 95% CIs. Mantel-Haenszel odds nøgletal (ORs) blev beregnet og præsenteres med 95% CIs at sammenligne odds for at opretholde en skade af en given type, når hjelm brug blev dokumenteret sammenlignet med de samme skader, der forekommer i cykel styrt, hvor ingen hjelm blev slidt.