Jeg kendte engang en fyr, hvis god idé til et hjem virksomhed var at køre pokerturneringer fra hans hus. Overflødigt at sige, som varede ikke længe gang politiet hørt om det.

Hvis du tror, du har fået en idé, der vil gøre dig store penge, kan der være en grund til alle andre ikke gør det-, og som derfor kunne være relateret til loven. Mange typer af virksomheder er strengt reguleret og kontrolleret af regeringer.

Gambling.

Men sjov og profitabelt det kan være at sætte frugt maskiner i dit hus, køre en mini card casino eller bare invitere de lokale gamle folk over til at spille bingo, det er næsten helt sikkert ulovligt uden licens. Gambling er en industri, der er næsten altid strengt kontrolleret – det kan være fint at gamble privat med dine venner (eller afhængigt af hvor du bor, kan det ikke være), men så snart du begynder at køre det som en virksomhed, du er på meget tvivlsomme jorden. Du vil også finde, at de fleste steder har love mod for-profit lotterier – desværre. Ansøger om en licens til at gøre dit hjem til en gambling lokaler er usandsynligt, at lykkes. Hvis du spekulerer på, hvorfor, overveje, hvad der ville ske hvis mennesker i dit område kan gøre det. Det ville ikke være smuk.

Alkohol.

Ja, det er mærkeligt at nogle mennesker, du har brug for en licens til at servere alkohol-efter alt, kan du invitere folk rundt til dit eget hus for en drink helt lovligt kan du? Så snart du begynder at opkræve dem for disse drikkevarer, dog arten af hvad du laver ændres drastisk i forhold til loven, og du vil få brug for en licens. Hvis du ikke får en, kunne så du være overskriften til fængsel i lang tid.

Igen, du vil have problemer med at få en alkohol licens til dit hjem, medmindre du holder en slags begivenhed der og drikker er blot tilfældige. Alkohol licenser er normalt genstand for klager fra folk, der bor i nærheden af lokaler under overvejelse, og du kan garantere, at din hele kvarteret vil vise sig for at sige hvad en dårlig idé, det ville være.

Lægerne.

Hvis du planlægger at gøre noget medicinsk, skal du sandsynligvis bruge en licens. Når jeg siger medicinsk, mener jeg, læger, tandlæger, Optikere og selv dyrlæger. Du tror måske det ville være fint at forvandle dit hjem til et Dyrehospital, men du skal være kvalificeret og licens. Selvfølgelig, hvis du har tidligere været en læge, tandlæge, eller hvad, skal så du ikke alt for meget besvær at få licens til at gøre de samme ting fra hjemmet.

Børn.

Folk får jumpy omkring børn, og du er meget usandsynligt, at være i stand til at kigge efter nogen som en del af din virksomhed uden at hoppe gennem alle slags bøjlerne. Bare for at være en barnepige, er der alle mulige kurser at tage og regelmæssige inspektioner til at gå igennem. Hvis du nogensinde spekulerer på, hvorfor der er mangel på små børnepasning, er det fordi det er så svært at holde sig inden for reglerne mens gør nogen fortjeneste.

Mad.

Hvis du vil sælge mad, du normalt nødt til at registrere, om hygiejne og sikkerhed grunde – Forestil dig hvis bare nogen kunne sælge dig mad, uden nogen kontrol! Af forskellige årsager er de fleste lokale regeringsorganer især strenge, hvis du planlægger at håndtere råt kød. Det er som regel fint at sælge kogt kød, men råt kød betragtes som farligere. Mad licenser ikke er for svært at få, anyway, forudsat du har en relevant hygiejne kvalifikation og du er villig til at have dit køkken og produkterne inspiceres med jævne mellemrum.

Mere.

Denne liste er langt fra udtømmende – det dækker netop nogle af de mest almindelige typer af virksomheder at folk tænker på. Hvis du planlægger at gøre noget mere usædvanligt, så du virkelig nødt til at tjekke din lokale love.

Skal jeg gider?

De fleste hjem virksomhedsejere vide ikke om de regler, der gælder for dem, og ikke særlig pleje enten. Hver dag, der opereres i en reguleret industri uden en licens, selv, risikerer du bliver lukket ned, eller værre. Det kun vil tage en utilfreds kunde eller nabo til at få dig ind i store problemer-så medmindre du ønsker at bekymre sig hele tiden, Sørg for at du er korrekt licenseret til hvad du ønsker at gøre