Det kan være svært at afgøre, hvornår du bør refinansiere dit boliglån. Der er mange faktorer, der kan have indflydelse på denne beslutning. Afhængigt af hvilke faktorer påvirker dig, nu kunne være det bedste tidspunkt at refinansiere, eller det kan være bedre at vente.

Økonomiske betingelser er den vigtigste faktor for den gældende rentesats. Regeringen bruger ofte højere renter til niveau inflation ud, og at direkte privatforbruget. Når forbrugerne bruger mere end de burde, vil priserne stige. Rentesatser vokse tilsvarende højere, og derefter tilbringe bremser endnu en gang. Omvendt, en langsommere økonomiske favoriserer lav rente for at tilskynde forbrugerne til at genoptage udgifter. Det bedste tidspunkt at refinansiere et boliglån er når økonomien er langsommere, med tilsvarende lav rente.

Trods dine eksisterende lån og har til hensigt at refinansiere, er en god kreditvurdering stadig forpligtet til at opnå den lavest mulige rente. Hvor god en aftale du kan erhverve afhænger stærkt af din kredit score. Det er bedst at få din kredit rapport fra en af de tre store kredit sats reporting burears, før du anvender din refinansieres. Dette tillader dig at se, hvis der er nogen fejl i denne betænkning, har dem korrigeret, og få en præcis idé om din kredit score.

Hvor lang tid du har haft dit lån vil være vigtigt at din långiver. Det betragtes som en dårlig idé at refinansiere kort efter at få din oprindelige lån. Långivere foretrækker, at du venter mindst fire til syv år, før du overveje Refinansiering dit realkreditlån.

Når markedsværdien af boliger stiger, kan det være et glimrende tidspunkt til at refinansiere dit realkreditlån. Dette gælder især, hvis du planlægger at konsolidere gæld eller bruge nogle af dit hjem egenkapital. Hvis du har forbedret din indkomst eller øget kan din kredit score, refinansiering tillade dig at sikre en langt lavere rente. Refinansiering kan også tillade dig at genforhandle vilkårene i dit boliglån.

Når Refinansiering dit boliglån, være sikker på at gøre visse den fremherskende rente lavere end 2% af din nuværende betalinger. Beregne omkostningerne ved refinansiering omhyggeligt, at huske at tilføje i eventuelle bøder eller gebyrer, hurtig lån online der kan periodiseres i processen. Det er vigtigt at shoppe for den bedste handel når Refinansiering dit boliglån, at gøre visse at sammenligne renten, vilkår og betingelser for tilbud før du accepterer en bestemt refinansieringsplan.